Swedsecur går med i Prosero Security

Prosero Security fortsätter att växa med nya bolag. Prosero Security har därmed på mindre än ett år som aktiv företagsgrupp attraherat totalt femton lokalt starka och fristående bolag inom säkerhetsbranschen i Sverige och Norge för att skapa långsiktiga förutsättningar för fortsatt tillväxt tillsammans.

-”Att Prosero Security inte tar över och gör om oss till något vi inte är, utan att vi tillåts finnas kvar och utvecklas vidare förstärkta av möjligheten till aktiva samarbeten inom gruppen känns fantastiskt”
säger Henrik.

Prosero Security utgörs efter detta av de femton bolagen Axlås & Solidlås i Kista, Beslag-Consult i Trondheim, Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet, Citylåset i Kristianstad, Farsta Lås, LH Alarm i Skarpnäck, Låshuset Sikkerhetssenter i Oslo, Låssmeden Alexandersson i Göteborg, Lövestad Larmcentral i Lövestad, OpenUp i Jönköping, Passera i Jönköping, Swedsecur i Helsingborg, Malmö och Stockholm, Tele & Säkerhetstjänst i Skara, Telos Telemontage i Örebro/Karlskoga/Karlstad och Zenita i Årsta. Total årsomsättning uppgår för närvarande till ca 550 MSEK.

 

Ytterligare information:
Henrik Johansson, vd, 010-510 44 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt

Swedsecur går med i Prosero Security

15-02-2018 Swedsecur AB

Prosero Security fortsätter att växa med nya bolag. Prosero Security har därmed på mindre än... Läs mer

Pressrelease 2013.10.01

01-10-2013 Swedsecur AB

  Swedsecur AB renodlar sin verksamhet och säljer av Stanley PAC agenturen till det nybildade bolaget... Läs mer

Support

16-01-2012 Swedsecur AB

För att gå hjälp av branschkunniga rådgivare, ring oss på 010-510 44 00, alternativt skicka... Läs mer

Certifieringar

iso9001sbsc