Pressrelease 2013.10.01

 

Swedsecur AB renodlar sin verksamhet och säljer av Stanley PAC agenturen till det nybildade bolaget AxPro AB.

Swedsecur är ett kunskapsintensivt företag som sedan starten 1990 varit ledande på att integrera olika programvaror och system så att de kommunicerar med och stödjer varandra. Genom åren har de blivit allt tydligare i sin roll som systemintegrerare av olika IT-, larm-, passage-, övervaknings- och säkerhetslösningar. Företaget finns på fem orter i landet och är i stark tillväxt.

Swedsecur lämnar nu över ansvaret för distributionen av Stanley PAC Passersystem till det nystartade AxPro AB. Bolaget kommer drivas av Anders Krondahl och Monis Purcelovic som båda har mycket lång och gedigen erfarenhet av både den svenska säkerhetsbranschen och av Stanley PACs hela produktsortiment. Båda två går in som delägare i bolaget.

Carl Groth, VD Swedsecur säger:
Vi ser mycket positivt på denna affär och är övertygade om att PAC kommer att utvecklas på rätt sätt i AxPros händer. Det har varit svårt för oss på Swedsecur att axla både rollen som distributör och installatör på ett tillfredsställande sätt. Jag är övertygad om att Anders och Monis med sin långa erfarenhet kommer göra detta på ett ypperligt sätt nu när de kan fokusera fullt ut på distributörsrollen. Vi önskar dem lycka till och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete, nu som kund!

Monis Purcelovic och Anders Krondahl, AxPro säger:
Vi fick möjligheten att köpa loss denna del av Swedsecur och behövde inte fundera speciellt länge. Vi känner väl till detta systems enorma potential och ser verkligen fram emot att få sätta full fart med att få ut den informationen till hela Säkerhets Sverige. Stanley Security Products är ett världsledande företag när det gäller säkerhets- och passersystem och det känns mycket bra att ha dem i ryggen i denna satsning.

För mer information vänligen kontakta:
Anders Krondahl                010-70 60 362
Monis Purcelovic                010-70 60 361
Carl Groth,                         0733-81 41 92

Aktuellt

Vi behöver bli fler, är du vår nya kolle…

12-06-2023 Swedsecur

Swedsecur levererar säkerhetslösningar som hjälper till att säkerställa våra kunders intressen. Vårt åtagande sträcker sig... Läs mer

Äntligen sommar 2023

08-06-2023 Swedsecur AB

Sommar innebär för många även semestertider och sommarlov.. Vi önskar alla en Glad sommar! ☀️☀️☀️   Vår verksamhet... Läs mer

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet integrerat säkerhetssystem höjder

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet in…

01-12-2021 Swedsecur AB

Helsingborg Lasarett har varit under ombyggnad sedan 2015, ett projekt som även medförde byte till... Läs mer

Certifieringar

certifierad anlaggarfirma inbrottslarm

certifierad anlaggarfirma cctv