Glädjande betyg från kunderna

Kunderna uppskattar Swedsecur, det visar den kundundersökning företaget låtit göra. Stort sett är kunderna mycket nöjda och förtroendet för personalen är särskilt tydligt, både bemötande och kompetens får mycket höga betyg.

Swedsecur AB får goda omdömen av kunderna. Betygen på exempelvis kvalitet, tillgänglighet och personal är höga och ger ett mycket högt helhetsbetyg. Även rekommendationsbenägenheten är hög, enligt undersökningsföretaget Axánd.

Undersökningen gjordes som webbenkät och djupintervjuer. Den innehöll både kvantitativa och kvalitativa inslag, det vill säga frågor med fasta respektive öppna svarsalternativ. Enkäten nådde 493 kunder och 121 av dem besvarade den. Telefonintervjuer gjordes med ett tiotal stora kunder.

Syftet var att undersöka hur kunderna uppfattar Swedsecur och de tjänster som erbjuds, och att finna bättringsområden. Den mätte också om det finns skillnader mellan medarbetare och kunder. Även personalen fick en webbenkät, som 17 av 21 anställda besvarade.

Det är uppenbart att personalen är en tillgång – för kunden och företaget. Den återkommande uppfattningen om vad som utmärker Swedsecur som leverantör har också att göra med personalen: bra service/support, snabbhet och kompetens. I intervjuerna med de största kunderna är det mest frekventa svaret på företagets styrkor dess kompetenta personal, och att Swedsecur är snabba på att agera och återkoppla.

Högsta betyg på skalan är 6,0 och så här kan resultatet sammanfattas:

  • 87 % av kunderna lämnar betyg på övre delen av skalan.
  • 71 % kunder svarar i termer av serviceinriktade, snabba, kompetenta, seriösa, tillgängliga.
  • De områden kunderna betygsatt har medelvärden på strax över 5,0 eller strax under.
  • Kunderna toppar med 5,4 för bemötande och 5,2 för kompetens/lösningsorientering.
  • Kunderna ger prissättningen 3,8 i betyg.
  • Både personalens och kundernas helhetsbetyg ligger på 5,0.
  • Svaren om informationsbehov skiljer sig mest åt. Personalen ser ett större behov hos kunden än kunden gör, kring främst säkerhetssystem, hostade lösningar och infrastruktur.

Tack alla kunder för det förtroende ni visar! Och tack ni kunder och medarbetare som svarade på frågorna. Synpunkterna är värdefulla för att kunna utveckla Swedsecur ytterligare.

Ytterligare information:
Vd Henrik Johansson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt

Vi behöver bli fler, är du vår nya kolle…

12-06-2023 Swedsecur

Swedsecur levererar säkerhetslösningar som hjälper till att säkerställa våra kunders intressen. Vårt åtagande sträcker sig... Läs mer

Äntligen sommar 2023

08-06-2023 Swedsecur AB

Sommar innebär för många även semestertider och sommarlov.. Vi önskar alla en Glad sommar! ☀️☀️☀️   Vår verksamhet... Läs mer

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet integrerat säkerhetssystem höjder

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet in…

01-12-2021 Swedsecur AB

Helsingborg Lasarett har varit under ombyggnad sedan 2015, ett projekt som även medförde byte till... Läs mer

Certifieringar

certifierad anlaggarfirma inbrottslarm

certifierad anlaggarfirma cctv