Swedsecur går med i Prosero Security

Prosero Security fortsätter att växa med nya bolag. Prosero Security har därmed på mindre än ett år som aktiv företagsgrupp attraherat totalt femton lokalt starka och fristående bolag inom säkerhetsbranschen i Sverige och Norge för att skapa långsiktiga förutsättningar för fortsatt tillväxt tillsammans.

-”Att Prosero Security inte tar över och gör om oss till något vi inte är, utan att vi tillåts finnas kvar och utvecklas vidare förstärkta av möjligheten till aktiva samarbeten inom gruppen känns fantastiskt”
säger Henrik.

Prosero Security utgörs efter detta av de femton bolagen Axlås & Solidlås i Kista, Beslag-Consult i Trondheim, Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet, Citylåset i Kristianstad, Farsta Lås, LH Alarm i Skarpnäck, Låshuset Sikkerhetssenter i Oslo, Låssmeden Alexandersson i Göteborg, Lövestad Larmcentral i Lövestad, OpenUp i Jönköping, Passera i Jönköping, Swedsecur i Helsingborg, Malmö och Stockholm, Tele & Säkerhetstjänst i Skara, Telos Telemontage i Örebro/Karlskoga/Karlstad och Zenita i Årsta. Total årsomsättning uppgår för närvarande till ca 550 MSEK.

 

Ytterligare information:
Henrik Johansson, vd, 010-510 44 00, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktuellt

Gör skillnad & påverka framtiden, som sä…

14-09-2022 Swedsecur

(placering: Stockholm & Malmö) Trygghet är en mänsklig rättighet,vi skapar trygghet genom att säkerställa våra... Läs mer

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet integrerat säkerhetssystem höjder

Helsingborgs Lasarett satsar på öppet in…

01-12-2021 Swedsecur AB

Helsingborg Lasarett har varit under ombyggnad sedan 2015, ett projekt som även medförde byte till... Läs mer

Stockholms-kontoret flyttar

11-10-2021 Swedsecur

Som en del i vår satsning på Stockholms-regionen har vi flyttat vårt kontor till fräscha... Läs mer

Certifieringar

certifierad anlaggarfirma inbrottslarm

certifierad anlaggarfirma cctv